Schnieders Autoservice

Wat bieden wij u?

Wat bieden wij u?

Zonder te overdrijven, bieden wij eigenlijk alles. Een totaalpakket om uw auto te laten onderhouden of repareren. Van APK tot Airco en uitlijnen tot storingen en ga zo maar door. We hebben de meest uitgebreide diagnose equipment wat er op dit moment verkrijgbaar is voor het universele autobedrijf. Daarmee zijn we klaar voor nu maar ook voor de toekomst. En dat allemaal om de hoek in Beilen.

APK

Is uw auto toe aan de APK? Oftewel de Algemene Periodieke Keuring, dan kunt u deze uit laten voeren door 1 van de keurmeesters bij ons. Deze opgeleide keurmeester inspecteert de auto of de auto voldoet aan de eisen die de RDW heeft gesteld.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. De APK is wat anders dan onderhoud. Bij de APK wordt enkel naar de eisen die de wet voorschrijft. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Tarieven

 • Aankoop check: € 39,95 *
 • APK benzine: € 29,95
 • APK diesel: € 39,95

* Heeft u een auto op het oog, maar wilt u deze graag onafhankelijk laten keuren? U kunt altijd langskomen bij Schnieders Autoservice om een deskundig oordeel te krijgen over uw nieuw aan te schaffen auto. De auto wordt uitvoerig nagekeken op de brug bij ons in de garage.

AIRCO

 • Doet de airco van uw auto niet meer naar behoren? Koelt deze niet meer in de warme zomer en ontwaasemt de auto niet meer met vochtig weer? Dan bent u bij Schnieders Autoservice aan het juiste adres. U kunt altijd een afspraak maken om uw airco te laten checken, reinigen of vullen.Wat houdt een complete aircoservicebeurt in:
  • Het oude koudemiddel uit het systeem verwijderen
  • Oude olie afzuigen
  • Aircosysteem vacumeren om lucht, vocht en vuil te verwijderen en te controleren of het systeem lekdicht is.
  • Airco systemen die al leeg zijn persen wij eerst af met stikstof
  • Nieuwe olie en UV (lekdetentiemiddel) toevoegen
  • Het aircosysteem opnieuw vullen met koudemiddel.
  • Het aircosysteem wordt gecontroleerd op werking.
  • Geur en bacteriebestrijding met Ozongenerator

Tarieven

 • Airco check € 19,95 (vervalt bij reparatie vulling)
 • Airco reiniging: € 29,95 *
 • Airco vulling: € 99,95
 • Totale onderhoudsbeurt: € 129,95*

* Prijzen zijn exclusief interieurfilter. De prijzen van de interieurfilters zijn afhankelijk van merk, type en bouwjaar van uw auto. Hierdoor kan er geen indicatie gegeven worden. Neem gerust contact op met Schnieders Autoservice, wij zoeken graag voor u uit wat de kosten van en interieurfilter voor uw auto zal zijn.

Banden

Banden zijn een belangrijk onderdeel van het veiligheidsaspect van uw auto. Schnieders Autoservice zal altijd in overleg met u de juiste banden, tegen scherpe prijzen voor u monteren. Daarnaast is het ook mogelijk de banden te laten balanceren.

Bandenhotel

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw winter en zomerbanden bij ons in opslag te plaatsen. U hoeft dan zelf geen ruimte vrij te houden voor uw set banden. Maar misschien nog wel belangrijker, u hoeft er zelf ook niet meer mee te slepen. De kosten voor het opslaan voor een set banden is € 35,50 per jaar.

Voornamelijk in natte en winter-achtige periodes is het aan te raden om over te gaan op winterbanden. Schnieders Autoservice verwisselt uw zomerbanden naar winterbanden en andersom.

Tarieven

 • Wielen wisselen € 25,50 (excl. balanceren)
 • Banden wisselen lichtmetaal € 15,50 per band (incl. balanceren)
 • Banden wisselen staal € 12,75 per band (incl. balanceren)

* Wanneer u zelf nieuwe banden levert, zijn er andere prijzen van toepassing.

Bedrijfswagens

Ook hebben wij de equipement om uw bedrijfsauto te onderhouden en te repareren. Wij hebben een verlengde en verzwaarde brug, zodat wij alle kentekens tot 3500 kg kunnen keuren en onderhouden. Uw bedrijf kan natuurlijk geen moment stil staan, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij u de mogelijkheid voor vervangend vervoer en eventueel om op zaterdag het onderhoud uit te voeren.

Onderhoud

Ons bedrijf biedt alle vormen van onderhoud aan u aan. Schnieders Autoservice biedt zowel grote als kleine beurten tot een mogelijkheid. Schnieders Autoservice hanteert geen standaard prijzen voor beurten, dit omdat de standaard prijzen van de moderne auto nogal ver uit elkaar ligt. Wij willen u graag persoonlijk adviseren wat een grote of kleine beurt bij ons bedrijf kost. Dit zoeken wij met veel zorg uit, hier heeft u het meeste aan en wij bieden u graag een offerte aan.

Reparatie

Naast het onderhoud aan uw auto, repareert Schnieders Autoservice ook uw auto, mocht er iets kapot gaan. Wij geven u hiervoor graag een offerte voor af. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij zullen nooit een reparatie uitvoeren zonder toestemming van u.

Storingservice

In de moderne auto van tegenwoordig zitten enorm veel technieken. De sensoren, waar de motor van afhankelijk is, zijn storinggevoelige onderdelen. Door de zeer uitgebreide technologie die wij in huis hebben, kunnen wij veel storingen voor u oplossen. Bij een geconstateerde storing zullen wij uiteraard altijd in overleg met u, het component vervangen of repareren.

Uitlijnen van uw auto

Rijdt uw auto niet zoals u gewend bent? Bij Schnieders Autoservice kunt u, uw auto uit laten lijnen, waardoor er weer een optimale wegligging mogelijk zal zijn.

Tarieven

 • Uitlijnen van uw auto: € 64,95 *

Deze prijs is van toepassing wanneer alles gangbaar en gemakkelijk af te stellen is. Wanneer alle te draaien onderdelen ontzettend vast zitten, wordt er meerwerk doorberekend.

* Ongeacht merk, type of bouwjaar

Ruitreparatie of vervanging

Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen

Mobiliteitsservice

Wij willen graag ons persoonlijk contact vergroten en u graag van dienst zijn bij pech onderweg. In combinatie met regulier onderhoud krijgt u van ons tegen gereduceerd tarief de mobiliteitsservice in Europa.

Er zal altijd geprobeerd worden om u altijd te plaatse te helpen. Want hoe sneller u weer mobiel bent hoe beter. Wij maken gebruik van de service van het AA-team, deze partij heeft inmiddels een brok aan ervaring en haalde het hoogste gemiddelde aan tienen in de productpeiling van 5000 Vara Kassa deelnemers. Een product waar wij dus achter kunnen staan.